Lesena embalaža

Izdelujemo lesene embalaže po naročilu. Prilagodimo se zahtevam kupca, tako da pri izdelavi uporabljamo najrazličnejše materiale (jelov les, MDF plošče, iverne plošče, vezane plošče). Izdelamo embalažo od hloda do končnega izdelka.

Še posebej smo specializirani za izdelavo zabojev in palet nestandardnih dimenzij ter podstavkov in ostalih lesenih konstrukcij.

Naši izdelki so kakovostni in dobavljeni v najkrajšem možnem času. Naši izdelki so po potrebi tudi termično obdelani v skladu z zahtevami mednarodnega standarda ISPM 15.

Prednost termično obdelanega lesa je manjša možnost prenosa škodljivcev. Uporabljamo postopek toplotne obdelave ISPM 15, kar pomeni, da je v sredini lesa dosežena temperatura 56° C vsaj 30 minut in tako uničimo škodljivce.

Tako obdelane palete označimo z ustreznimi oznakami določenimi v standardu.

Vsa lesena embalaža je po potrebi ožigosana in ima dodano ustrezno dokumentacijo. Nudimo tudi ustrezno pakiranje in zaščito tovora z aluminijasto folijo za vse vrste prometa (letalski, kopenski, ladijski).

Naše proizvode uporabljajo najrazličnejša podjetja za skladiščenje in transport blaga, še zlasti za prekomorski transport in letalski transport širom sveta.

Premalokrat se kupci zavedajo, da embalaža ni le nujno zlo in nepotreben strošek, ampak je lahko embalaža tudi odraz kvalitete njihovega izdelka in prvi stik kupca z izdelkom.

Stopite z nami v stik